Eğitimler

Bilinçli Personel Güvenilir Gıda

Güvenli gıda üretiminde en büyük paya sahip olan gıda sektörü çalışanlarının temel gıda güvenliği kuralları ve güncel yasal yönetmeliklere hakim olması hedeflenen müşteri memnuniyetinin sağlanmasında önem taşır.

Düzenli eğitim programları personel bilgilerinin güncel kalmasını sağlayarak tüketici sağlığının korunmasına ve hatalı uygulamalar nedeniyle meydana gelen gıda atıklarının azaltılmasına destek sağlar.

Nasıl Eğitim Alırım?

İşletme personelinize özel yerinde eğitimler planlaya ya da genel katılıma açık eğitimlerimize katılabilirsiniz.

Eğitim Konuları

arrow_right
Temel Gıda Hijyeni ve Güvenliği Eğitimi
arrow_right
Personel Hijyeni Eğitimi
arrow_right
HACCP Bilgilendirme Eğitimi
arrow_right
Alerjen Bilgilendirme Eğitimi
arrow_right
Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Eğitimi
arrow_right
ISO 22000:2018 Temel Bilgilendirme Eğitimi
arrow_right
BRC V8 Temel Bilgilendirme ve Geçiş Eğitimi
arrow_right
FSSC 22000 Temel Bilgilendirme ve Geçiş Eğitimi
arrow_right
Restoran Yöneticilerine Yönelik Gıda Güvenliği Eğitimi
arrow_right
GMP Denetim Esasları Eğitimi
arrow_right
Hijyen Eğitimi (MEB Onaylı Sertifika)

Bültenimize Kayıt Olun

Eğitimlerimiz hakkında güncel ve detaylı bilgi almak ister misiniz?

Menü